A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713518027.512.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi, pe locul 12 intr-un top mondial realizat dupa numarul retailerilor nou intrati pe piata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

ECONOMIC
23-05-2013, ora 14:14

Iasi, pe locul 12 intr-un top mondial realizat dupa numarul retailerilor nou intrati pe piata

Articol de Cristian Amariei

Iasi se plaseaza pe pozitia 12 din 208 orase intr-un top mondial realizat dupa numarul de retaileri nou intrati pe piata anul trecut de compania de consultanta imobiliara CBRE, performanta inregistrata pe fondul deschiderii centrului comercial Palas, cu o suprafata de 55.000 metri patrati.

Potrivit CBRE, anul trecut in Iasi au deschis magazine 19 branduri noi, din 320 de retaileri analizati in raportul How Global is the Business of Retail? Printre retailerii care au intrat pentru prima data in Iasi in 2012 se numara C&A, H&M si New Yorker.

Pietele mature domina planurile de expansiune ale retailerilor in ultimul an, insa sase piete emergente se pozitioneaza in Top 20. Din cele sase, Iasi se plaseaza pe locul trei, dupa Kiev (39 de intrari noi) si Sao Paulo (25 de intrari) si inaintea capitalei statului Oman, Muscat (17), si Ho Si Min (Vietnam, 15).

Iasi se afla pe locul 6 in lume si dupa numarul de retaileri din domeniul modei care se adreseaza clasei medii de venituri. Cei mai multi retaileri de acest tip au deschis magazine in Hong Kong, Kiev, Londra, Toronto si Singapore. Nanjing, Berlin, Dubai si New York se plaseaza la egalitate cu Iasi.

Integral pe mediafax.ro

Foto: finantistii.ro

     
Tag-uri: Iasi, retail, piata, top
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii