A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714134574.689.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Zeci de taximetristi amendati de Politie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-08-2014, ora 12:07

Iasi: Zeci de taximetristi amendati de Politie

Articol de Ana-Maria Onofrei

In data de 27 august, intre orele 08.00 – 21.00, politistii din cadrul IPJ Iasi, in colaborare cu reprezentanti RAR au organizat si executat o actiune pe linia prevenirii si combaterii nerespectarii regulilor rutiere privind legalitatea desfasurarii transportului rutier in regim „TAXI” si „in regim de inchiriere” in zona Aeroportului International Iasi si in zona statiilor de cale ferata din judetul Iasi. In cadrul actiunii au fost aplicate amenzi in valoare de aproape 12.000 de lei.

Potrivit IPJ Iasi, „U. Mihai, de 40 ani, din mun. Iasi, jud. Iasi, a oprit neregulamentar un autoturism taxi pe str. Garii din mun. Iasi. A fost sanctionat cu amenda in valoare de 180 lei si aplicarea a 2 puncte de penalizare. A. Adrian, de 34 ani, din mun. Iasi, jud. Iasi, a condus un autoturism taxi marca in mun. Iasi fara a purta centura de siguranta in mers. De asemenea autoturismul prezenta defectiuni minore la sistemul de iluminare, iar dotarile obligatorii nu erau complete. A fost sanctionat cu amenda in valoare de 360 lei si aplicarea a 2 puncte de penalizare.

Un alt caz inregistrat de politistii ieseni este cel al lui P. Mircea, de 33 ani, din Iasi, care a condus un autoturism taxi pe DN 28, in localitatea Letcani cu viteza de 88 km/h. A fost sanctionat cu amenda in valoare de 360 lei si aplicarea a 3 puncte de penalizare.

Politistii au aplicat 91 de sanctiuni contraventionale valoare de aproape 12.000 lei si au retinut un permis de conducere in vederea suspendarii.

Foto: bzi.ro

     
Tag-uri: iasi, amenzi, taxi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii