A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713297799.016.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Zboruri anulate din cauza cetii. Peste 100 de pasageri au fost transportati spre capitala cu autocarul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2014, ora 08:32

Iasi: Zboruri anulate din cauza cetii. Peste 100 de pasageri au fost transportati spre capitala cu autocarul

Articol de Cristian Amariei
Ceata a dat peste cap zborurile de pe aeroportul din Iasi. Mai multe curse aeriene au fost anulate, iar 100 de pasageri au fost transportati cu autocarul pana la Bucuresti. Asta dupa ce au asteptat in zadar aproximativ 4 ore rezolvarea situatiei.
Ceata a afectat mai multe zboruri spre si dinspre capitala, dar si o cursa spre Tel Aviv.

"Am venit normal ca sa plec la 9 si jumatate. si la 9 ne-a anuntat ca nu se poate ateriza, nu a plecat cursa de Bucuresti si plecam la Bucuresti cu autobuzul."

"Asteptam. Cu banii nostri asteptam. Trebuia sa am avionul la 9 si jumatate spre Bucuresti ca am cu escala Paris- Barcelona. Acum nu stiu daca mai prind celelalte zboruri," spun pasagerii.

Pentru cursa externa, mai bine de jumatate dintre pasageri erau studenti la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi care plecau in vacanta de sarbatori.

Kadan Odai, student: "Eu am dat 300 de euo ca sa plec direct din Iasi pana la Bucuresti si mergem cu autobuzul, pana la urma. Daca nu plec acum, nu am cum. Am o saptamana de vacanta, pierd timp. Daca plecam vineri si pana marti, trei zile nu e suficient pentru noi. Noi am plecat asa devreme ca sa ne intoarcem devreme ca sa ne apucam de invatat."

Mustafa Amar, student: "Acum plecam cinci ore cu autobuzul si suntem un avion intreg. E mult mai greu asa. Ne-a incurcat programul, parintii ne asteapta, acolo, la aeroport sa ne ia. si acum ajungem la 12 noapte, in loc sa ajugem la ora 11 ziua."

"Toate aceste anulari anuntate de operatorul aerian national au fost anuntate din cauza vremii nefavorabile, ceata si vizibilitate foarte, foarte redusa la Iasi. indemnam toti pasagerii sa ia legatura direct cu operatorul aerian la call center-ul afisat si pe pagina noastra de Facebook Iasiairport," a declarat Raluca Filip, purtatorul de cuvant al Aeroportului Iasi.

In cazul curselor anulate, pasagerii pot opta intre a primi banii inapoi sau alegerea unei alte date de plecare.

Sursa: digi24.ro
Foto: novaapollonia.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii