A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714080979.6066.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Un premiu pentru un salvator de vieti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-10-2016, ora 08:05

Iasi: Un premiu pentru un salvator de vieti

Articol de Cristian Amariei
Medicul cardiolog care a revitalizat in Iasi Institutul de Boli Cardiovasculare a devenit cetatean de onoare al orasului. Grigore Tinica este singurul doctor din Romania care a facut o interventie pe inima cu laserul. Profesorul din Iasi a fost premiat pentru ca si-a ridicat meseria la rang de arta.

In sala de operatii, medicul cardiolog Grigore Tinica repara inimile oamenilor ascultand muzica clasica. „Operatia e o arta! Sala traieste, sala respira, sala de operatie e ca un organism viu”, spune prof.univ. Grigore Tinica, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Iasi.

Si tocmai pentru ca a facut din meseria sa o arta, medicul Grigore Tinica a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Iasi.

„Am incercat sa punctam ce a insemnat mai frumos in viata acestui oras si ce reprezinta Iasiul pentru Romania in acest an”, a spus primarul Mihai Chirica.

„Am emotii ca inaintea primei operatii pe cord deschis si sunt onorat pentru ca iesenii apreciaza munca noastra!”, a declarat, la randul sau, prof. univ. Grigore Tinica, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Iasi.

Profesorul Grigore Tinica a venit in Romania in 1990, din Republica Moldova. Un deceniu a lucrat la Spitalul Clinic de Urgenta Fundeni, apoi s-a mutat la Iasi. A oferit a doua sansa la viata adultilor, iar acum doreste sa vindece inimile copiilor.

„Ne va ajuta sa extindem Institutul de Boli Cardiovasculare cu un departament pentru cardiologie si chirurgie cardiovasculara copii”, a declarat profesorul Grigore Tinica.

Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi deserveste peste cinci milioane de locuitori din opt judete. Aici sunt tratati anual aproximativ 30 de mii de oameni.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii