ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-11-2016, ora 11:35

Iasi: Tineri retinuti pentru santaj, arestati de politisti

Articol de Madalina Irimia
Politistii Sectiei 1 Politie Iasi au prins inflagrant un tanar din Iasi, banuit de comiterea unei infractiuni de santaj. Acesta ar fi incasat bani de la persoana vatamata, pe care ar fi urmat sa-i dea unui alt tanar. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore.

Astfel, in data de 4 noiembrie a.c, politistii Sectiei 1 Politie Iasi au prins in flagrant un tanar din Iasi, care a incasat de la persoana vatamata (o fata) 300 lei, bani pe care ar fi urmat sa ii remita unui alt tanar, pentru ca acesta din urma sa nu faca publica o inregistrare video ce ar fi continut imagini compromitatoare la adresa persoanei vatamate.

Politistii au depistat si cel de-al doilea tanar, la o mica destanta de locul flagrantului, cei doi fiind condusi la sediul politiei pentru cercetari.

In baza probatoriului administrat in cauza, s-a luat fata de acestia masura retinerii pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, fapta prevazuta de art. 207 alin. 2, 3 Cod Penal.

La data de 5 noiembrie a.c., cei doi tineri aufost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi cu propuneri legale, instanta dispunand luarea fata de acestia masura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii situatii de fapt.
     
Tag-uri: arest, iasi, santaj
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii