A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713277174.3525.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Tentativa de inselaciune dejucata cu sprijinul unui taximetrist
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-08-2015, ora 12:28

Iasi: Tentativa de inselaciune dejucata cu sprijinul unui taximetrist

Articol de Cristian Amariei
La data de 30 august, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Iasi au fost sesizati de catre o batrana de 88 ani, din Iasi, despre faptul ca in aceeasi zi, in jurul orelor 12.30 a fost contactata pe telefonul fix de catre un barbat, care s-a recomandat ca fiind procuror.

Acesta i-a comunicat ca fiul ei a produs un accident rutier soldat cu o victima, iar pentru impacarea cu aceasta, trebuie sa achite spitalizarea victimei, in cuantum de 20.000 de lei. Persoana i-a solicitat batranei si toate bijuteriile din aur pe care le are in casa. Victima a raspuns ca detine la domiciliu suma de 3.700 de lei fara sa aiba bijuterii din aur. Aceasta trebuia sa introduca banii intr-un plic si sa ii predea unui barbat care urma sa o astepte in strada.

La locuinta persoanei vatamate s-a prezentat un barbat, taximetrist, care trebuia sa ia un colet pe care sa il livreze la o alta adresa. Acesta a constientizat faptul ca este vorba despre o inselaciune si a alertat politia . De asemenea i-a inapoiat femeii plicul cu bani.

Cercetarile continua in vederea identificarii autorilor infractiunii de tentativa de inselaciune prin „metoda accidental rutier” si luarii masurilor legale.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii