A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716052638.5478.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Statie RATP cu jardiniere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-07-2015, ora 12:08

Iasi: Statie RATP cu jardiniere

Articol de Madalina Irimia
O statie de tramvai din Piata Eminescu a capatat o alura speciala, impresionand trecatorii si pasagerii RATP. Un spatiu special amenajat in statie pentru jardinierele cu flori ii invita pe ieseni sa se implice intr-o poveste estetica a orasului atunci cand asteapta tramvaiul sau cand au putin timp liber.

Pentru acest lucru, iesenii au la dispozitie o mica stropitoare cu ajutorul careia pot uda florile greu incercate de arsita verii. Decorul statiei cu flori este acompaniat de o muzica menita sa ii relaxeze si sa-i invioreze pe cei care ajung aici. De asemenea, statia este luminata seara, urmand ca pe ecranul digital integrat sa fie difuzat un continut personalizat, cu imagini si informatii despre plante si gradina, oferit de specialistii florariei Darlington.

Aceasta decorare face parte din seria de proiecte speciale destinate reabilitarii statiilor din Iasi, demers inceput de WINK in 2014: „Se poate vedea cu ochiul liber ca aceste spatii au devenit curate, moderne si valabile pentru proiecte creative care se incadreaza frumos in spatiul colectiv si zona publica. Statia cu flori este un exemplu inedit in acest sens”, a precizat Doru Chirica, managing partner la WINK.
     
Tag-uri: iasi, statie, ratp, jardiniere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii