A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714813069.1329.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Soferii care nu acorda prioritate pietonilor, in atentia politistilor. Vezi ce sanctiuni au primit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-01-2015, ora 10:01

Iasi: Soferii care nu acorda prioritate pietonilor, in atentia politistilor. Vezi ce sanctiuni au primit

Articol de Madalina Irimia
Pe 26 ianuarie, politistii Biroului Rutier Iasi au actionat pe raza municipiului pe linia linia depistarii si sanctionarii conducatorilor auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor care au acest drept.

In cadrul activitatilor desfasurate au fost aplicate 58 de sanctiuni la regimul rutier in valoare de peste 13.000 lei. Au fost retinute 10 permise de conducere pentru neacordare prioritate pietoni si 4 certificare de inmatriculare retinute. Prin abaterile sanctionate de politisti s-au numarat si defectiuni ale sistemului de iluminare, folosirea telefonului mobil si neutilizarea centurii de siguranta.

S. Gabriel, de 19 ani, din Iasi a condus un autoturism pe bld. Alexandru cel Bun din mun. Iasi, iar la o trecere pentru pietoni semnalizata corespunzator nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar strada. A fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 390 lei si retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Foto: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii