A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714092319.1198.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Soferi sanctionati la trecerile la nivel cu calea ferata. Intr-o singura zi s-au dat amenzi de peste 66.000 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-10-2014, ora 13:17

Iasi: Soferi sanctionati la trecerile la nivel cu calea ferata. Intr-o singura zi s-au dat amenzi de peste 66.000 de lei

Articol de Ana-Maria Onofrei

Pe data de 22 octombrie, intre orele 07.00 – 20.00, politistii din cadrul Serviciul Rutier Iasi, Biroului Rutier Iasi si Pascani, Politiei Orasului Hirlau, Targu Frumos si Sectiei Regionale de Politie Transporturi Iasi, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii nerespectarii regulilor rutiere la trecerea la nivel cu calea ferata, precum si pentru prevenirea si combaterea evenimentelor rutiere.

In cadrul actiunii au fost aplicate 239 sanctiuni contraventionale, dintre care 29 la trecerile la nivel cu calea ferata. Au fost retinute in vederea suspendarii 8 permise de conducere, dintre care 6 pentru abateri la trecerile la nivel cu calea ferata.

Potrivit IPJ Iasi, „M. Vasile, de 47 ani, din Iasi a condus un auto pe str. Sergent Grigore Ioan, iar la trecerea la nivel cu cale ferata, nu a oprit la culoarea rosie indicata de semaforul electric si nu a respectat semnalele acustice instalate, continuandu-si deplasarea. Acesta a fost sanctionat cu amenda in valoare de 810 lei si retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce auto pentru 90 de zile.”

Un al caz surprins de politisti este cel al lui C. Augustin, de 47 ani, din Bacau, care a condus un auto pe str. Sergent Grigore Ioan, iar la trecerea la nivel cu cale ferata nu a oprit la culoarea rosie indicata de semaforul electric si nu a respectat semnalele acustice instalate, continuandu-si deplasarea.

Barbatul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 810 lei si retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce auto pentru 90 de zile.

Valoarea totala a sanctiunilor aplicate de politisti este de 66.230 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii