A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713629967.2627.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Sofer vitezoman oprit de politisti. Avea in masina peste 200.000 de tigari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-09-2014, ora 15:35

Iasi: Sofer vitezoman oprit de politisti. Avea in masina peste 200.000 de tigari

Articol de Ana-Maria Onofrei

In urma controlului efectuat asupra unui autoturism care circula cu 106 km/h in localitate, politistii din Iasi au depistat peste 200.000 de tigarete fara documente legale. Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar autoturismul cu care acestea erau transportate a fost indisponibilizat.

La data de 11 septembrie, politistii rutieri din Iasi au oprit in trafic, pe o DE 583, in localitatea Vanatori, un autoturism care era condus de un barbat, in varsta de 59 de ani, din municipiul Iasi. Soferul a fost inregistrat de aparatul radar, circuland cu o viteza de 106 km/h, pe un sector de drum, unde viteza maxima admisa era de 50 km/h.

Potrivit IPJ Iasi, „In urma controlului efectuat asupra vehiculului, in habitaclul acestuia au fost gasite mai multe colete, de dimensiuni mari, ambalate in folie de culoare neagra. Deoarece existau suspiciuni cu privire la continutul acestora, coletele au fost verificate, iar in interior au fost gasite pachete de tigari de provenienta Republica Moldova.

Soferul, impreuna cu un pasager, au fost dusi la sediul Politiei Rutiere Iasi pentru continuarea cercetarilor, iar in urma controlului amanuntit asupra autovehiculului au fost descoperite 203.380 de tigarete, de provenienta Republica Moldova, pentru care nu existau documente de provenienta.

Autovehiculul a fost indisponibilizat, iar tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii.

Valoarea prejudiciului creat este de aproximativ 100.000 lei.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei.

Foto: pressalert.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii