ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-06-2014, ora 12:35

Iasi: Sofer cu permisul suspendat, prins cu viteza

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 1 iunie, politistii Serviciului Rutier au organizat actiuni pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere pe drumurile nationale si europene. In urma verificarilor au fost aplicate 53 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 19.720 lei.

Dintre sanctiunile aplicate, 34 sunt pentru nerespectarea regimului legal de viteza. Au fost retinute 7 permise de conducere, dintre care 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteza.

“A fost depistat G. B., de 34 ani, din mun. Suceava, in timp ce conducea un auto pe D.E. 583, in afara loc. Sirca, cu viteza de 89 km/h, control radar (limita legala fiind de 50 km/h). Cu ocazia verificarii valabilitatii permisului de conducere prezentat, s-a constatat ca acesta figura ca fiind suspendat. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de catre conducatorul auto depistat, a infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin. 2 din Codul penal. Totodata fata de acesta s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda in valoare de 1.530 lei, pentru incalcarea prevederilor art. 108 alin. 1, lit. c, pct. 3 (depasirea limitei legale de viteza) si art. 102 alin. 1, pct. 35 (folii neomologate)”, anunta IPJ Iasi.

Foto: voxtvregional.ro

     
Tag-uri: sofer, permis, viteza, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii