A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714123988.4652.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Scolaresti la Carturesti – targul de tot ce iti trebuie la scoala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-09-2013, ora 14:03

Iasi: Scolaresti la Carturesti – targul de tot ce iti trebuie la scoala

Articol de Madalina Irimia

Vine scoala, Carturesti iti face ghiozdanul. Intre 31 august si 6 octombrie te asteptam la o noua editie de Scolaresti la Carturesti – targul de tot ce iti trebuie la scoala. Si cand spunem asta, nu glumim. Am strans in oferta tot ce ai nevoie pentru a incepe un an scolar de nota zece: manuale, rechizite, ghiozdane sau titluri din bibliografia obligatorie.

In plus, online si offline, ai reducere de 10% la cumparaturile scolaresti de peste 100 de lei si de 20% la cele de peste 200 de lei.

Fiindca avem cativa ani buni de scoala in spate, putem sa iti spunem din experienta ca de rechizitele din perioada asta iti vei aminti mereu. Penarul preferat iti va ramane in memorie alaturi de mirosul de nou care il insoteste in primele zile. Stiloul norocos, colectia de pixuri colorate sau mapele de cursuri vor capata cu timpul o aura de nostalgie. Ce le face deosebite este timpul petrecut alaturi de ele.

Ce face selectia noastra deosebita este atentia cu care am ales fiecare obiect. Unele sunt simpatice (ca valizele Trunki, pixurile cu parfum de inghetata de menta), altele ingenioase (stii de pixul-stilou Frixion Pilot pe care il poti sterge ca pe creion, nu?), unele sunt pur si simplu frumoase (ca stilourile Lamy ABC). Toate insa iti vor face timpul petrecut la scoala mai frumos. Si vor ajunge niste amintiri de neuitat.

     
Tag-uri: Carturesti, Iasi, scoala
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
buy cialis,  04.01.2021 02:35

hello guos 9128738513

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii