A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713418197.001.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Reparatii la asociatii, procedura in 5 pasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-06-2015, ora 11:29

Iasi: Reparatii la asociatii, procedura in 5 pasi

Articol de Cristian Amariei
In aceasta perioada, echipele Termo-Service, cea mai mare firma de administrare imobile, lucreaza pe mai multe fronturi astfel incat confortul locatarilor sa fie imbunatatit. Astfel, muncitorii Termo-Service efectueaza lucrari atat la asociatiile aflate in administrare, cat si catre terti, persoane fizice sau juridice.

Procedura pe care asociatiile de proprietari trebuie sa o aiba in vedere este destul de simpla daca locatarii vor sa realizeze o lucrare pentru spatiul comun.

Mod de lucru

Pasul 1 – Un reprezentant al asociatiei face o solicitare scrisa catre Termo-Service in vederea efectuarii unui deviz estimativ privind costurile lucrarii. Ulterior, un angajat al societatii se deplaseaza la scara respectiva si intocmeste masuratorile specifice ce stau la baza devizului.
Pasul 2 – Devizul se inainteaza in scris si se discuta detaliile tehnice impreuna cu solicitantul.
Pasul 3 – Devizul este prezentat locatarilor care fac parte din asociatie in cadrul unei sedinte de Adunare Generala. in cazul in care sunt necesare lamuriri de specialitate sau clarificari tehnice, la sedinta poate participa si un reprezentant Termo-Service. Adunarea Generala poate decide prin majoritate simpla de voturi daca este de acord cu valoarea devizului si implicit realizarea lucrarii sau poate fi obtinut acordul majoritatii printr-un tabel de semnaturi.
Pasul 4 – Avand acordul locatarilor se incheie un contract de prestari servicii in care sunt mentionate valoarea totala, data realizarii lucrarii, garantia si modalitatile de plata. in functie de anvergura lucrarii se poate achita un avans de maxim 30% din valoarea totala, iar diferenta poate fi achitata in rate evidentiate pe lista de plata lunara.
Pasul 5 – La data stipulata in contract se realizeaza lucrarea, iar la final, in prezenta reprezentantilor beneficiarului, se face receptia.

Cele mai frecvente lucrari realizate de Termo-Service:

Hidroizolatii terase necirculabile;
Zugraveli-curatenie casa scarii;
Reparatii trepte;
Confectii metalice-usi, balustrade, panouri afisaj;
Instalatii menajere si igienizare subsol;
Separare masuri apa rece;
Intretinere spatii verzi – tuns gard viu, gazon;
Instalatii de iluminare cu senzori de prezenta.

     
Tag-uri: iasi, reparatii, asociatii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii