A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713551463.7964.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Reabilitari de cladiri si sprijin pentru copiii aflati la inceput de an scolar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-09-2016, ora 11:01

Iasi: Reabilitari de cladiri si sprijin pentru copiii aflati la inceput de an scolar

Articol de Madalina Irimia
Proiectul de reabilitare, modernizare si extindere a Caminului de Pensionari Sf. Cuvioasa Parascheva ar putea fi finalizat in urmatoarele doua luni. intr-o conferinta de presa sustinuta joi, la Palatul Roznovanu, primarul Mihai Chirica a anuntat ca a fost semnat contractul pentru finalizarea lucrarilor la acest obiectiv, valoarea acestora fiind de circa 2.236.722 de lei si urmand a fi executate de catre SC Tec Telecom SRL.

Valoarea totala a proiectului „Reabilitarea, modernizarea si extinderea Caminului de Pensionari Sf. Cuvioasa Parascheva” este de 10,9 milioane lei. Caminul „Sfanta Cuvioasa Parascheva” va asigura cazarea a 281 de pensionari care nu au locuinta si nici posibilitatea de a-si asigura conditiile de locuit pe baza resurselor proprii, nu realizeaza venituri proprii sau acestea sunt insuficiente pentru asigurarea ingrijirii necesare, nu au familie sau nu se afla in intretinerea uneia sau unor persoane.

De asemenea, primarul Mihai Chirica a anuntat ca a fost rambursata o suma importanta din proiectul Sistemul de Management al Traficului, in valoare de circa 4.013.000 de lei, urmand ca Primaria Municipiului Iasi sa mai primeasca inca 2.400.000 de lei. „Putem spune ca acest proiect a ajuns la bun sfarsit, sistemul a fost receptionat, functioneaza si urmeaza sa-si faca rolul pe parcursul timpului care va urma”, a declarat edilul Iasului.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, seful municipalitatii iesene a anuntat semnarea contractului pentru proiectarea restaurarii Muzeului de Istorie Naturala, cu o valoare de 124.800 de lei, castigatoare a licitatiei fiind SC Mihul SRL.

Un alt subiect al intalnirii cu presa l-a constituit initiativa municipalitatii de a sprijini, prin intermediul Directiei de Asistenta Comunitara, accesul la educatie a copiilor proveniti din familii defavorizate. in acest sens, va fi organizat evenimentul “Copii de nota 10”, avand rolul de a stimula increderea in perspectivele pe care scoala le ofera. „Vom acorda un stimulent copiilor provenind din circa 500 de familii, constand intr-un pachet de rechizite in valoare de 120 de lei. Totul se va desfasura intr-un eveniment care va avea loc sambata, 10 septembrie, ora 10.00, in Parcul Expozitiei, cand va fi organizat si un moment cultural. Impreuna cu colegii mei, voi imparti aceste pachete copiiilor si parintilor prezenti”, a mentionat primarul Mihai Chirica.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  08.06.2017 15:33

wh0cd3121972 ZITHROMYCIN 500 MG tamoxifen tablets viagra price

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii