ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-06-2015, ora 08:36

Iasi: Protocoale schimbate in spitale. Garzile vor fi asigurate de medicii de la Spitalul Sfantul Spiridon

Articol de Cristian Amariei
Modificari majore in ceea ce priveste regulile de transport, preluarea si tratarea pacientului critic intre spitalele din Iasi. De la 1 august, linia de garda de la Spitalul Parhon va fi desfiintata si preluata de Spitalul Sfantul Spiridon.

Schimbarea vine ca urmare a decesului profesorului Tiberiu Brailean, unde s-a constatat ca a asteptat sase ore un consult cardiologic in spitalul Parhon. intruniti in repetate sedinte cu managerii si directorii medicali de la unitatile sanitare, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica au adoptat mai multe schimbari care vor intra in vigoare de la 1 august.

Marius Voicescu, purtatorul de cuvant al Directiei de Sanatate Publica Iasi: "Pentru afectiunile de medicina interna, totusi, Parhonul va avea disponibile in fiecare zi maxim doua paturi pentru cazurile trimise de la UPU Spiridon. La Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola se vor trimite urgentele psihiatrice, se vor primi 24 de ore din 24 de ore cazuri care constituie urgente psihiatrice, mai exact, stari psihopatologice severe. La fel, pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ''Sfanta Maria'', aici copiii care necesita consult oftalmo vor fi directionati catre Spitalul de Urgenta Sfantul Spiridon."

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii