A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713422072.6705.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Proiect de modernizare a unitatilor de invatamant
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-08-2016, ora 12:24

Iasi: Proiect de modernizare a unitatilor de invatamant

Articol de Madalina Irimia
In perioada urmatoare municipalitatea va moderniza peste 30 de unitati de invatamant din Iasi. In acest sens, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local din luna august va fi dezbatut un proiect de hotarare vizand suplimentarea capitolului invatamant cu suma de 3.949.200 lei.

Cele mai mari sume vor fi alocate pentru dotarea cu calculatoare a noului corp de la Liceul Teoretic de Informatica „Grigore Moisil” (525.000 lei), efectuarea de reparatii capitale la caminul Liceului Pedagogic „Vasile Lupu” (487.000 lei) si reparatii capitale ale cantinei si dotarea acesteia cu doua masini de gatit a Colegiului Tehnic „Ioan C. stefanescu” (305.200 lei). De asemenea, va fi reabilitata instalatia electrica de la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” (270.000 lei), vor fi continuate lucrarile la un nou corp de cladire, plata unor taxe si bransamente la sistemul de alimentare cu energie electrica si dotarea cu un sistem de detectie la incendiu la Liceul Teoretic „Miron Costin” (262.200 lei). Nu in ultimul rand, vor fi finantate dotarea cu calculatoare, amenajarea unui grup sanitar pentru persoanele cu dizabilitati si reparatii capitale ale fatadei la Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara „Vasile Adamachi” (255.000 lei), reparatii capitale la gradinita cu program prelungit 11 (245.00 lei), reparatii capitale ale fatadei si acoperisului corpului C, reparatii si igienizare a cinci sali de clasa din corpul C, dotarea cu mobilier a corpului C si amenajarea a doua terenuri de sport la scoala Gimnaziala „Bogdan Petriceicu Hasdeu” (230.000 lei), precum si reparatii capitale la gradinita cu program prelungit nr. 20 (158.000 lei).

Finantari pentru reabilitare

De asemenea, gradinitele cu program prelungit 5, 22 si 29, scolile gimnaziale „Alexandru Vlahuta”, „Alecu Russo”, „George Calinescu”, „Mihail Codreanu”, „Dimitrie A. Sturdza”, „Ion Creanga”, „Vasile Conta” si „Carmen Sylva” (gradinita cu program prelungit 9 si gradinita cu program normal 3) vor beneficia de alocari bugetare destinate modernizarii. Lor li se adauga si alte unitati importante de invatamant din Iasi, precum Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, Liceul Tehnologic de Mecatronica si Automatizari, Liceului Teoretic „Waldorf”, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, Colegiul Tehnic de Transporturi si Constructii, Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii, Colegiul National „Emil Racovita”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” si Seminarul Teologic Ortodox „Sfantul Vasile cel Mare”.
     
Tag-uri: iasi, scoli, modernizare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  09.06.2017 15:53

wh0cd5499447 effexor Generic Synthroid

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii