A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715899521.5439.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” editia 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
29-03-2013, ora 18:08

Iasi: Programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” editia 2013

Articol de Alexandra Stefanescu

Programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” se desfasoara in perioada 1- 5 aprilie 2013 si consta in derularea, la nivelul fiecarei unitati de invatamant, intr-o saptamana din al doilea semestru scolar, a unui orar special format doar din activitati cu caracter non-formal.

Programul isi propune implicarea, deopotriva, a elevilor si a dascalilor, in activitati extracurriculare si extrascolare, interesante, care sa le valorizeze talentele, preocuparile extra-scolare si competentele in domenii cat mai diverse si interesante.

Anul acesta, clopotelul acestei saptamani va suna in data 1 aprilie 2013. Activitatile propuse exced curriculumul national si speram sa aduca plus-valoare intregii comunitati scolare, prin competente, coeziune, spirit de echipa si, nu in ultimul rand, prin zambetele elevilor si dascalilor implicati.

In cadrul programului se vor desfasura: ateliere de creatie, teatru, dans, muzica, arte plastice, educatie media si cinematografica, competitii si jocuri sportiv-distractive organizate in aer liber, campanii de prevenire a delincventei juvenile, a traficului de persoane, proiecte comunitare, de responsabilitate sociala, activitati: tehnico-stiintifice si culturale si manifestari pentru promovarea valorilor sociale (voluntariat, implicare activa in societate, responsabilitate sociala, relatii si comunicare), de educatie pentru sanatate, stil de viata sanatos (dependenta de calculator, siguranta pe internet), de educatie ecologica si de protectie a mediului, activitati de educatie rutiera, PSI, educatie pentru reactii corecte in situatii de urgenta.

-Colegiul de Arta “O. Bancila” – festival de teatru pentru liceeni Stand-up comedy (9 aprilie)

-Colegiul “C. Negruzzi” – Proiect transdisciplinar Art’s Week editia a IV-a – elevii au posibilitatea sa isi experimenteze forme de expresie, creatie, receptare artistica inedita pentru descoperirea talentelor, abilitatilor artistice flexibile si aplicate, educarea gustului estetic (pe parcursul intregii saptamani)

-Colegiul National – proiect ecologic Ecoart de valorificare a elementelor de arta, cu organizarea unei expozitii

-Colegiul "G. Ibraileanu" si Colegiul "M. Eminescu" – teatru-forum cu implicarea elevilor de la ambele licee pe problematica scolara la Casa de cultura "M. Ursache" (2-4 aprilie), intalnire cu scriitorii la Casa Pogor (5 aprilie)

-Liceul Teoretic “V. Alecsandri” – vizite la casele memoriale ale scriitorilor Mihail Sadoveanu, Ion Creanga

-Liceul Pedagogic “Vasile Lupu” – proiect de documentare Traditie, cultura si civilizatie romaneasca in Transilvania si Maramures, cu realizarea unor produse finale de catre elevi

-Colegiul Tehnologic “Gh. Asachi” Iasi – Proiect organizat de Consiliul Scolar al Elevilor – Ziua elevului (2 aprilie)

-Colegiul Tehnologic “I. C. Stefanescu“ – Concurs de film, scurt-metraj, realizat de elevi: O zi din viata unui elev de la Colegiul Tehnologic “I. C. Stefanescu”

-Liceul Tehnologic Nicolina si scolile "Carmen Sylva ", "I. Teodoreanu" - proiectul Robotica si mecatronica - un hobby pentru viitor (4-5 aprilie)

-Colegiul Tehnic "Unirea" Pascani – Simpozion National Creativitate in educatie si formare profesionala, in parteneriat cu scolile gimnaziale din zona, Liceul “Bogdan Voda” Halaucesti si Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" Iasi

-Scoala Gimnaziala ‘’Otilia Cazimir’’ – Ziua bunului simt, a sanatatii si a mediului inconjurator! (3 aprilie) in parteneriat cu Ocolul Silvic Ciurea, Agentia de Protectie a Mediului, Apavital

-Scoala Gimnaziala „Elena Cuza” Iasi – Concursul judetean Sarbatoarea Pastelui la romani in cadrul proiectului Ingeri in primavara (parteneri: Asociatia Mesterilor Populari din Moldova, Bisericile „Sf. Treime” si „Sf. Arhangheli”, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi)

-Scoala Gimnaziala „I. Teodoreanu” – Sa nu-i uitam pe cei mai tristi ca noi – vizita la Spitalul de copii „Sf. Maria” – donatie de jucarii si dulciuri (4 aprilie)

-Scoala Gimnaziala “Petru Poni” Iasi – Cercetasii Romaniei - activitate cercetaseasca (5 aprilie)

-Scoala Gimnaziala “Cezar Petrescu” Hodora – Cantam si dansam pe ritmuri flamande – schimb de experienta cu profesori si elevi din Belgia (2 aprilie)

-Liceul Tehnologic Cristesti – proiect de formare a comportamentelor civice si prevenirea violentei A fi un bun cetatean, in parteneriat cu Politia de Proximitate Pascani

-Scoala Gimnaziala Butea – Traditii Pascale – proiect de valorificare a traditiilor neamului, in parteneriat cu Centrul Cultural “Miclauseni” si biblioteca comunala

-Scoala Gimnaziala Liteni – proiect ecologic Respect pentru alb si verde, in parteneriat cu Consiliul Local si parohia comunitatii

-Scoala gimnaziala “Stefan cel Mare” Dancu – proiect de cunoastere a valorilor cultural-istorice iesene Calator prin Iasi, vizite la Gradina Botanica, Muzeul “Mihail Kogalniceanu”, Muzeul “Mihai Eminescu”

Foto: page2rss.com

     
Tag-uri: scoli, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Stewartmeevy,  30.06.2017 00:28

wh0cd506368 synthroid NOLVADEX

   
Stewartmeevy,  24.04.2017 09:50

wh0cd2069491 generic advair

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii