A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714194402.2114.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Prins in flagrant de politisti in timp ce transporta bunuri furate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-07-2014, ora 11:04

Iasi: Prins in flagrant de politisti in timp ce transporta bunuri furate

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 19 iulie, in jurul orei 03.00, in timp ce-si desfasurau activitatea de patrulare in zona strazii Clopotari, politistii Sectiei 5 Politie au observat un barbat care transporta doua bagaje voluminoase, fiind asteptat peste pasarela pietonala catre str. Profesor Ion Inculet de inca doua persoane.

La somatiile verbale ale politistilor, barbatul a abandonat bagajele, fugind cu celelalte doua persoane catre cartierul CUG. S-a actionat pentru depistarea celor trei persoane care au fost conduse la sediul sectiei de politie pentru verificari. Acestea au fost identificate: C. M., de 31 ani, din com. Voinesti, H. C. de 37 ani, din com.Popricani si A. R. de 13 ani, din com.Tibanesti”, anunta IPJ Iasi.

In cele doua bagaje au fost gasite mai multe articole de incaltaminte, seturi de pahare, farfurii, tacamuri din argint, scule mecanice, cabluri electrice, despre care C.M. a declarat initial ca le-a gasit la o ghena de gunoi.

Din cercetari a reiesit ca in noaptea de 18 spre 19 iulie, acesta ar fi intrat la subsolul unui imobil, unde cu un levier a fortat lacatul de la usa unei boxe si a furat bunurile.

Ulterior s-a intalnit cu cele doua persoane cu care ar fi convenit sa fie ajutat la transportul bunurilor.

A fost identificata partea vatamata S. Roxana, de 29 ani, din Iasi, careia i-au fost predate bunurile sustrase, prejudiciul cauzat, in valoare de 1500 lei, fiind recuperat in totalitate. Fata de C. M., instanta a dispus luarea masurii arestarii preventive pe o perioada de 30 zile, acesta fiind introdus in arestul I.P.J. Iasi”, anunta IPJ Iasi.

Foto: svnews.ro

     
Tag-uri: furt, bunuri, Iasi, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii