ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-08-2014, ora 09:25

Iasi: Prins de politistii de frontiera beat, fara permis si cu etnobotanice

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au depistat in trafic un tanar care conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si fara a detine permis de conducere. In autoturismul condus de barbat, politistii au descoperit intr-un pachet de tigari un produs vegetal de culoare verde oliv, cu miros intepator.

In ziua de 24 august, in jurul orei 01.10, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi a oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii de frontiera Manzatesti, un autovehicul marca Mercedes, condus de cetateanul roman Ilie B.,in varsta de 25 de ani.

La solicitarea lucratorilor nostri, soferul nu a putut prezenta permisul de conducere, constatandu-se de asemenea, ca acesta emana halena alcoolica. Persoana in cauza a fost condusa la sediul Serviciului Politiei Rutiere Iasi unde a fost testata cu aparatul etilotest Drager, rezultand o alcoolemie de 0,58 mg/l in aerul expirat. In urma verificarilor in bazele de date, s-a constatat ca Ilie B. nu poseda permis de conducere.”, au declarat reprezentatii ITPF Iasi.

In urma controlului efectuat de politistii de frontiera, in autoturismul tanarului a fost descoperit, intr-un pachet de tigari, un produs vegetal de culoare verde oliv, cu miros intepator, despre care persoana a declarat ca este un produs etnobotanic.

Produsul vegetal a fost ridicat si predat invederea expertizarii Laboratorului de Analizasi Profil al Drogurilor din cadrul B.C.C.O. Iasi.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de: „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si detinere de droguri pentru consum propriu.”

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii