A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713592066.0464.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Primele autobuze noi, la mijlocul lui august
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-08-2016, ora 10:14

Iasi: Primele autobuze noi, la mijlocul lui august

Articol de Madalina Irimia
In maxim 2 saptamani pe strazile Iasului vor circula primele autobuze noi. Primul lot, de 4 autobuze, va intra in administrarea Regiei Autonome de Transport Public (RATP), la inceputul saptamanii viitoare.

„Primele autobuze noi vor ajunge la Iasi peste cateva zile. Cel de-al doilea lot, format din 8 autobuze, va sosi la Iasi la jumatatea lunii. Nu vom face discriminari, de aceea vor circula pe toate traseele din Iasi. Vrem ca toţi iesenii sa beneficieze de condiţii moderne de transport”, a declarat viceprimarul Gabriel Harabagiu.

Fiecare autobuz are o capacitate de 109 calatori si are podea joasa, rampa pentru persoane cu dizabilitați, spațiu pentru scaun cu rotile, aer condiționat in tot spațiul si sistem de supraveghere video. Consilierii locali au aprobat in sedinţa din 15 iulie contractarea unui imprumut BERD necesar achiziţionarii a aproximativ 75 de autobuze noi, in vederea regenerarii parcului auto al RATP. Suma pe care municipalitatea ieseana intenţioneaza sa o contracteze este de 15 milioane de euro.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii