ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-04-2015, ora 12:03

Iasi: Primarul Nichita, plimbare cu bicicleta si plantari de arbori in Alexandru

Articol de Cristian Amariei
Primarul Gheorghe Nichita a parcurs intr-un mod inedit strazile Iasului, vineri, 17 aprilie, mergand cu bicicleta pe traseul Palatul Roznovanu – Str. Arcu – Str. Garii – Piata Voievozilor. El a fost insotit, tot pe biciclete, de douazeci de tineri studenti care au participat la programele de Internship derulate la Primaria municipiului Iasi si care au avut ideea acestei actiuni ecologice.

„Imi doresc foarte mult sa avem un oras ecologic, un oras verde. Prin urmare, astazi vreau sa transmit doua mesaje: pe de o parte, vreau sa incurajez mersul pe bicicleta, in asa fel incat sa avem piste de biciclisti cat mai multe si cat mai bune, pe de alta parte, imi doresc un oras verde, un oras in care sa avem cat mai multi copaci, cat mai multe spatii verzi, un oras cu conditii foarte bune de locuit. Le multumesc tinerilor care au avut aceasta initiativa si sper sa fie o actiune foarte reusita. Dupa ce azi am facut public conceptul de Capitala Europeana a Culturii, acum dam semnalul ca ne dorim un oras verde european”, a declarat primarul Gheorghe Nichita, care a plantat simbolic un copac intr-un scuar din Piata Voievozilor.

La final, primarul Gheorghe Nichita a discutat cu locuitori ai cartierului Alexandru cel Bun aflati la orele amiezii in Piata Voievozilor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii