ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-11-2014, ora 10:26

Iasi: Politia, in actiune pentru depistarea soferilor care conduc sub influenta alcoolului

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de 17 noiembrie, politistii Biroului Rutier Iasi, in cooperare cu cei din cadrul Sectiei 3 Politie Urbana si Sectiei 1 Politie Rurala, din cadrul Politiei Municipiului Iasi, au desfasurat o noua actiune pe linia depistarii si sanctionarii conducatorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

La aceasta actiune au participat 20 de politisti, care au efectuat 176 testari alcoolscopice, fiind aplicate 55 sanctiuni contraventionale, in valoare de 15.210 lei, dintre care una pentru alcool.

S. V., de 35 de ani, din comuna Ciurea, a condus un autoturism, pe DJ 248, in localitatea Lunca Cetatuii, iar in urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.”, informeaza IPJ Iasi.

Politistii au retinut 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Au fost retrase 11 certificate de inmatriculare si au fost constatate 2 infractiuni, dintre care 1 pentru alcool la volan.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii