A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714133298.224.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Pieton accidentat grav de un motociclist
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-08-2014, ora 10:40

Iasi: Pieton accidentat grav de un motociclist

Articol de Ana-Maria Onofrei

In seara zilei de 25 august, ora 19:30, in comuna Siretel, judetul Iasi, un tanar motociclist a accidentat grav un barbat, dupa care a fugit.

Potrivit IPJ Iasi, „F. Alexandru, de 21 ani, din localitate, in timp ce conducea o motocicleta neinmatriculata pe drumul comunal Siretel – Humosu a surprins si accidentat grav pe B. Nicolae, de 36 de ani, din comuna, care a traversat drumul prin loc nepermis.

In urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani pentru ingrijiri medicale.

Dupa producerea accidentului de circulatie, conducatorul motocicletei a parasit locul accidentului fara incuviintarea politiei. In urma verificarilor efectuate. politistii au constatat ca acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru vreo categorie de autovehicule. In cauza s-a intocmit dosar penal.

Foto: infomoldova.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii