A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716099223.5345.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Peste 670 de politisti vor asigura ordinea publica in minivacanta de Rusalii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-06-2013, ora 17:17

Iasi: Peste 670 de politisti vor asigura ordinea publica in minivacanta de Rusalii

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada Rusaliilor, peste 670 de politisti vor actiona, zilnic, la nivelul Judetului Iasi, in vederea asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica. Sunt asteptate aproximativ 15.000 de persoane ce vor participa la manifestari religioase, cultural-artistice si sportive, in locuri special desemnate in acest scop.

In perioada 22 – 24 iunie a.c., cu ocazia sarbatoririi Rusaliilor, peste 670 de politisti de la ordine publica, rutiera, transporturi, investigatii criminale, combaterea criminalitatii organizate si investigarea fraudelor vor actiona, zilnic, atat pentru indeplinirea responsabilitatilor obisnuite, necesare asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica, cat si in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in zona lacasurilor de cult sau de desfasurare a manifestarilor publice circumscrise acestei sarbatori.

Astfel, in aceasta perioada, vor fi constituite 222 de patrule de ordine si siguranta publica, dintre care 71 pedestre si 151 auto ce vor actiona pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

Totodata, politistii rutieri vor actiona pe drumurile judetene, nationale si europene si vor utiliza 30 de autospeciale, o parte dintre acestea fiind dotate cu aparate radar.

De asemenea, politistii structurilor de politie transporturi vor efectua serviciul de patrulare in trenurile de calatori, precum si in statiile de cale ferata. Totodata, politistii acestor structuri vor patrula in aerogara Iasi.

In aceasta perioada, sunt preconizate manifestari cultural-artistice si sportive in municipiu si localitatile din judet. In acest sens, este estimata participarea a aproximativ 15.000 de persoane, in locuri desemnate special in acest scop.

Foto: rnews.ro

     
Tag-uri: politisti, Iasi, Rusalii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii