A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716096769.9691.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Perchezitii la suspecti de trafic cu substante anabolizante
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-10-2013, ora 09:05

Iasi: Perchezitii la suspecti de trafic cu substante anabolizante

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 17 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, au efectuat patru perchezitii domiciliare in cinci locatii de pe raza municipiului Iasi, la persoane suspectate ca depoziteaza si comercializeaza substante anabolizante.

In cadrul investigatiilor, politistii din cadrul S.I.F. au beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiterilor Departamentului de Informatii si Protectie Interna.

Astfel, trei persoane sunt cercetate de politisti pentru comiterea, in perioada 2012-2013, a unor infractiuni de evaziune fiscala prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile si punerea in circulatie de medicamente fara respectarea prevederilor titlului VIII din Legea nr. 95 din 2006. Acestea sunt suspectate ca au eludat impozitele si taxele datorate catre bugetul general consolidat al statului si au depozitat si comercializat steroizi anabolizanti fara a detine autorizatii de punere pe piata emise de ANMDP si fara a fi prezentata prescriptie medicala.

In cadrul perchezitiilor, au fost depistate si ridicate in vederea continuarii cercetarilor, un numar de 10.545 de fiole si 18.920 comprimate cu diferite denumiri, susceptibile a fi substante anabolizante.

De asemenea a mai fost ridicata suma de 2.210 euro, 270 lei si un sistem de calcul.

Substantele care au fost identificate si ridicate in cadrul perchezitiilor, vor fi prezentate Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale pentru a se stabili natura acestora, urmand a se constata ulterior si valoarea prejudiciului cauzat.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor comiterii infractiunilor.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii