ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-02-2016, ora 11:21

Iasi: Perchezitii la persoane cercetate pentru talharie si furt calificat

Articol de Madalina Irimia
Politistii ieseni au efectuat 4 perchezitii la domiciliile a 4 persoane, care ar fi talharit un tanar de 20 ani, si ar fi comis o infractiune de furt calificat. Cei patru au fost retinuti.

Politistii din cadrul IPJ Iasi - Postul de Politie Belcesti, au efectuat 4 perchezitii la domiciliile a 4 persoane, cu varste cuprinse intre 37 si 17 ani, din comuna Belcesti, banuite de comiterea la data de 4 februarie a.c. a infractiunilor de talharie si furt calificat.

Din cercetari a rezultat faptul ca, cei patru ar fi agresat un tanar de 20 ani, caruia i-ar fi sustras hainele cu care era imbracat (geaca si ghetele), telefonul mobil si un portmoneu in care se aflau 500 lei.

De asemenea, persoanele sunt banuite de comiterea unui furt, in aceeasi seara, cand ar fi patruns in curtea locuintei unei femei de unde i-ar fi sustras doua boxe audio si bunuri alimentare. Ulterior, unul dintre cei patru ar fi distrus pneurile unui autoturism.

In urma celor 4 perchezitii efectuate de politisti la domiciliile persoanelor banuite de comiterea faptelor, au fost gasite bunurile sustrase de la tanarul de 20 ani.

In baza probatoriului administrat, la data de 9 februarie politistii au luat masura retinerii celor 4 persoane, care au fost introduse in Arestul IPJ Iasi.

Acestia vor fi prezentati in cursul zilei de astazi la Parchetul de pe langa Judecatoria Hirlau cu propuneri legale.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii