A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714155891.2912.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Perchezitii la persoane cercetate pentru evaziune fiscala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-04-2016, ora 11:37

Iasi: Perchezitii la persoane cercetate pentru evaziune fiscala

Articol de Madalina Irimia
In aceasta dimineata, politistii ieseni specializati in investigarea criminalitatii economice din Iasi efectueaza 11 perchezitii, in judetul Iasi la persoane banuite de evaziune fiscala.

La data de 21 aprilie a.c., 23 de politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, cu sprijinul luptatorilor S.A.S. si al jandarmilor efectueaza 11 perchezitii, dintre care 5 la domiciliile unor persoane si 6 la sediile unor societati comerciale, pe raza municipiilor Iasi si Pascani, comunelor Ciurea si Halaucesti la persoane banuite de evaziune fiscala.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2008- 2014, o parte dintre persoanele in cauza, in calitate de administratori ai unor societati comerciale, ar fi inregistrat in contabilitate operatiuni fictive, in scopul diminuarii profitului impozabil si a deducerii ilegale a TVA.

Prejudiciul creat este de circa 3, 3 milioane de lei.

Politistii vor pune in aplicare sase mandate de aducere, persoanele vizate urmand a fi audiate la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii