A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716033060.3789.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Pelerinaj cu bicicleta pe ruta biserica Toma Cozma – manastirea Vladiceni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-08-2014, ora 09:36

Iasi: Pelerinaj cu bicicleta pe ruta biserica Toma Cozma – manastirea Vladiceni

Articol de Cristian Amariei

Duminica, 17 august, de la ora 15.00, iubitorii de calatorii cu bicicleta au ocazia sa participe la primul pelerinaj pe bicicleta din aceasta vara ce va fi initiat din curtea Bisericii Toma Cozma catre Manastirea Vladiceni. Se pot alatura pelerinajului toti cei interesati care detin biciclete proprii: copii, tineri, persoane de orice varsta.

Vor fi puse gratuit biciclete la dispozitia tinerilor care vor dori sa participe. Confirmarile de participare si rezervarile bicicletelor (dat fiind numarul limitat al acestora) se fac la numerele de telefon: 0741.706.602, 0761.621.994 si 0728.037.471.

In timpul itinerariului se vor face popasuri in cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetatii Iasului, fiind pregatite si alte surprize pentru toti participantii. Se recomanda pelerinilor sa aiba echipament adecvat, apa si ceea ce mai considera necesar.

Pelerinajul se va incheia cu participarea la Slujba Paraclisului Maicii Domnului care se va oficia in Biserica Toma Cozma. In cadrul rugaciunii este expusa spre venerare o copie a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromita”, ce poarta binecuvantarea vrednicului de pomenire Protos. Petroniu Tanase, Staretul manastirii Prodromul de la Athos.

Traditia pelerinajelor pe bicicleta la Biserica Toma Cozma a inceput in anul 2002, fiind continuata consecutiv in fiecare an.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Tag-uri: iasi, pelerinaj, biserici
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii