ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2016, ora 11:35

Iasi: Padure curatata de voluntari

Articol de Madalina Irimia
In timpul lor liber, zeci de tineri din Iasi au iesit sa curete padurea de la marginea orasului. Locul era plin de gunoaie lasate de amatorii de gratare in natura, dar au fost oameni care au aruncat acolo carti sau scaune de masina.

Inarmati cu manusi si saci de gunoi, zeci de studenti si elevi s-au strans cu o misiune clara: sa curete de deseuri Padurea Cetatuia, de la marginea Iasiului. Operatiunea a fost organizata pe o retea sociala, iar vremea rece nu i-a decurajat pe voluntari.

„Acum doua luni, sa zicem, am facut prima vizita prin padurea Cetatuia si am vazut cum arata. Este un loc extraordinar de frumos, un loc pe care imi place sa il vizitez doar ca era necesar sa fie curatat,” spune Cristiana Dragomir, initiatoarea campaniei.

Am gasit tot felul de gunoaie de la pet-uri, la haine. Foarte, foarte multe haine, foarte multe carti, cabluri, tot felul de deseuri. exista oameni care au aruncat biblioteci intregi de carti in stare foarte bune,” adauga un voluntar.

La final, voluntarii au numarat 70 de saci de gunoi stransi

„Rezultatul este unul de bun. Am strans o cantitate destul de uriasa. Din pacate, nu tot, dar speram sa mai avem ocazia,” mai spune un alt voluntar.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii