A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713882382.9384.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Off Air - Film with passion, un eveniment ce reuneste iubitorii de videoclipuri online
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-03-2014, ora 13:45

Iasi: Off Air - Film with passion, un eveniment ce reuneste iubitorii de videoclipuri online

Articol de Madalina Irimia

Pe 26 aprilie, in Iasi va avea loc Off Air, o conferinta ce reuneste iubitorii de videoclipuri online. Evenimentul, ajuns la a doua editie, este singurul care reuseste la nivel national sa adune comunitatea creatorilor de continut video cu scopul de a promova universul online si componentele sale.

Pe parcursul conferintei, vor fi parcurse etapele procesului creativ de la idee, scenariu, regie si editare pana la promovarea produsului in cadrul retelelor de socializare. Toate acestea vor avea loc intr-un mediu deschis, care incurajeaza dezbaterea si schimbul de idei, cu scopul de a forma si creste o comunitate stransa si bazata pe colaborare intre creatorii de continut.

Off Air reprezinta un eveniment care se adreseaza tuturor iubitorilor de continut video. Daca te numeri printre acestia, atunci trebuie sa stii ca in cadrul conferintei vei avea ocazia sa inveti ce inseamna editare si procesare video, cum poti realiza un clip viral, bazat pe un scenariu de succes si nu in ultimul rand vei cunoaste modalitatile prin care iti poti construi o cariera in universul online. Cu totii suntem spectatori la filmul vietii, insa unii dintre noi dorim sa si imortalizam clipele care ne definesc existenta. La Off Air vei intalni diferite tipologii de persoane, le vei cunoaste povestea si modul in care acestia au aflat reteta succesului. Printre cei care te vor ghida in tainele videoclipurilor si a retelelor de socializare se numara o serie de vloggeri de succes: Mikey Hash, baietii de la Sector 7 si Gaben. Insa surprizele nu se opresc aici. Tot la Off Air vei avea ocazia sa asisti la un maraton al celor mai populare videoclipuri ale anului 2013. De la serii online pana la virale, pe toate le vei savura in cursul unei nopti albe petrecute alaturi de gasca iubitorilor de umor adus in atentia publicului prin intermediul clipurilor. Urmareste-ne pe Facebook, accesand pagina: https://www.facebook.com/OffAirCon sau da un arunca o privire pe site: www.offair.ro “, anunta organizatorii.

     
Tag-uri: conferinta, Off Air, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii