A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713263967.89.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: O noua tentativa de inselaciune a esuat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-07-2014, ora 15:56

Iasi: O noua tentativa de inselaciune a esuat

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 23 iulie, la ora 17:10, politistii Sectiei 1 Politie au fost sesizati prin 112 de catre L. Mihai, de 64 ani, din mun. Iasi, despre faptul ca o persoana necunoscuta a incercat sa il insele cu suma de 40 euro.

Din primele verificari, a rezultat faptul ca, in aceeasi zi, la ora 11.00, barbatul a primit un sms pe telefonul mobil, prin care era informat ca o societate comerciala care comercializeaza produse electrocasnice si o televiziune, l-au desemnat prin tragere la sorti castigatorul unui premiu de 5000 euro si al unui telefon mobil .

Imediat ce a citit mesajul, barbatul a contactat persoana necunoscuta, care i-a cerut sa incarce o cartela telefonica cu 40 euro, pentru a putea intra in posesia premiului.

Persoana vatamata nu dat curs solicitarii constientizand ca va fi inselat.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la inselaciune, iar cercetarile continua pentru identificarea autorului si tragerea acestuia la raspundere penala.

Foto: maramures.citynews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii