A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714173498.7253.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Municipalitatea are un nou Regulament de finantare a proiectelor societatii civile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-03-2016, ora 10:02

Iasi: Municipalitatea are un nou Regulament de finantare a proiectelor societatii civile

Articol de Madalina Irimia
Municipalitatea ieseana si principalele organizatii neguvernamentale din Iasi au intocmit, dupa o serie de consultari si dezbateri publice, Regulamentul de finantare a proiectelor societatii civile. Documentul va fi dezbatut si votat de Consiliul Local Iasi in cadrul unei sedinte extraordinare care va avea loc astazi, 7 martie.

„Este un nou regulament, un nou inceput, o noua formula de abordare. Ca elemente de
noutate trebuie mentionate posibilitatea finantarii de proiecte multianuale, in limita a maxim 36 de luni, scaderea contributiei organizatiilor neguvernamentale, dar nu mai putin decat prevede legea, precum si incercarea gasirii acelui pachet de proiecte cu comisii pe fiecare categorie de initiative astfel incat acestea sa fie cu adevarat de folos iesenilor. De asemenea, un element important de noutate este posibilitatea ca Primaria sa cofinanteze proiecte de impact ale organizatiilor neguvernamentale depuse la finantatori externi. Pe tema Regulamentului am avut mai multe intalniri in 2015 cu aceste organizatii, iar in 2016, in cadrul dezbaterilor despre buget, am organizat o consultare privind bugetul alocat finantarilor pe Legea 350 / 2005”, a anuntat primarul interimar Mihai Chirica.

Regulamentul de finantare a proiectelor societatii civile a fost elaborat impreuna cu membrii Comisiei ONG, constituita din actorii cei mai activi din societatea civila si parte a Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a Judetului Iasi (un parteneriat intre Institutia Prefectului Judetului Iasi, Primaria Municipiului Iasi si Consiliul Judetean Iasi). Comisia ONG are in prezent 33 de membri reprezentand organizatii neguvernamentale din judetul Iasi, conducerea acesteia fiind asigurata de Angela Achitei (Fundatia Alaturi de Voi), ca presedinte, Diana Paius (Fundatia Serviciilor Sociale Bethany), ca vicepresedinte, si Gabriela Raducanu (Fundatia Star of Hope Romania), in functia de secretar.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii