ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-09-2014, ora 11:48

Iasi: Minori urmariti la nivel national, depistati de politisti

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de 24 septembrie, incepand cu ora 06.00, politistii Biroului Urmariri, cu sprijinul politistilor din cadrul Posturilor de Politie Costuleni, Schitu Duca, Scheia si Voinesti au desfasurat o actiune pentru depistarea si clarificarea situatiei persoanelor urmarite in temeiul legii.

In cadrul actiunii au fost legitimate 15 persoane, fiind depistate 3 persoane urmarite.

A fost depistat pe raza comuna Schitu Duca, minorul C. S., de 14 ani, din comuna Costuleni, urmarit national pentru faptul ca a disparut de la domiciliu din data de 13.09.2014. Acesta a fost depistat la o stana. S-a luat masura internarii minorului intr-un centru pentru minori din municipiul Iasi, pentru a se dispune evaluarea situatiei acestuia si luarea unor masuri de protectie.”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

In comuna Voinesti, la imobilul unui barbat din localitate, politistii au gasit-o pe S. V., de 15 ani, a carei disparitie dintr-o unitate spitaliceasca a fost sesizata la data de 22 septembrie. Aceasta a fost incredintata familiei.

De asemenea, politistii au clarificat situatia minorei A. M., de 17 ani, din comuna Scheia, judetul Iasi, care a fost data in urmarire nationala pentru faptul ca a disparut de la domiciliu la data de 6 mai 2014. Aceasta a revenit la domiciliu, declarand faptul ca pe perioada disparitiei a locuit la prietenul sau.

Foto: replicaonline.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii