A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713977176.1237.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Mars al tacerii in semn de solidaritate cu victimele din Franta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-01-2015, ora 09:01

Iasi: Mars al tacerii in semn de solidaritate cu victimele din Franta

Articol de Madalina Irimia
Peste 100 de persoane au raspuns initiativei studentilor francezi aflati in sejur de studii Erasmus la universitatile din Iasi si au luat parte duminica la un mars al tacerii, organizat ca urmare a evenimentelor tragice care au avut loc recent in Franta.

Grupul, format din studenti francofoni, cadre didactice, oameni de cultura, a pornit in mars din Piata Unirii pana la sediul Institutului Francez Iasi. Aici s-a tinut un moment de reculegere in memoria celor care au murit in timpul atentatelor radicalilor islamisti, care au avut loc recent in Franta.

"Libertatea de expresie este un drept fundamental. Am simtit nevoia de solidarizare pentru acest drept, un drept care este mai presus de religie, de orice fel de convingeri. Atunci cand spiritul vorbeste, armele trebuie sa taca", ne-a declarat teatrologul Oltita Cintec, directorul artistic al Teatrului pentru Copii "Luceafarul".

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii