A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716087546.3711.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Instrumente pentru eficienta energetica si reducerea costurilor cu energia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2012, ora 16:52

Iasi: Instrumente pentru eficienta energetica si reducerea costurilor cu energia

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 27 septembrie va avea loc la Hotel Unirea din Iasi evenimentul organizat de Quartz Matrix sub numele si conceptul de „Valoare impreuna”. Cu suportul companiei internationale EATON, unul dintre principalii producatori de echipamente de comanda si control pentru industrie, compania Quartz Matrix invita in data de 27 septembrie peste 40 de directori tehnici si manageri energetici ai celor mai importante companii din industria regiunii Moldova.

Pe parcursul evenimentului, echipa Quartz Matrix, impreuna cu partenerii sai, va prezenta importanta implementarii instrumentelor pentru eficienta energetica, beneficiile acestora si modalitati de reducere a costurilor cu energia.

Evenimentul are sustinerea Asociatiei Nationale de Reglementare in Energie (ANRE) reprezentata de Eduard Pungaru, consilier ANRE filiala Moldova cu infomatii legate de importanta efectuarii auditului si bilantului energetic si a BAS Romania, reprezentata de Directorul National Daniela Marin despre modalitati de obtinere subventii de pana la 75% din costul net al proiectelor de consultanta pentru companiile romanesti. Speakerii prezenti vor discuta si despre solutii de eficientizare energetica, investitii necesare implementarii acestor solutii, termenul de recuperare a investitiilor, dar si despre importanta monitorizarii consumurilor energetice, echipamente de comanda si control, studii de caz pentru implementarile de succes ale companiei.

Evenimentul se va incheia cu un studiu de caz pe solutiile de eficientizare energetica implementate la Delphi Diesel Systems, liderul mondial in furnizarea de echipamente electronice si de tehnologii pentru vehicule auto, comerciale si alte segmente de piata.

Foto: managementenergetic.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii