ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-10-2016, ora 15:05

Iasi: Inspectorii Primariei au crescut numarul somatiilor pentru salubrizarea terenurilor

Articol de Cristian Amariei
In primele trei saptamani ale lunii octombrie inspectorii Serviciului Corp Control Primar au intocmit 42 de procese verbale de contraventie. Amenzile acordate au fost in suma totala de 59.890 lei. Cele mai multe amenzi, 24, au fost acordate pentru expunerea marfurilor in afara spatiilor de vanzare, lipsa autorizatiilor de functionare ale unitatilor de alimentatie publica in vederea comercializarii de produse alimentare si nealimentare si prestarii de servicii, precum si nerespectarea obiectului de activitate autorizat.

Celelalte amenzi au vizat lipsa contractelor de folosinta pentru amplasarea modulelor sau vitrinelor frigorifice, nerespectarea unor somatii de ridicare a unor autovehicule de tonaj mare sau avariate, stationate pe domeniul public, nerespectarea unor somatii de salubrizare a unor terenuri, distrugerea pavajului trotuarului, nepredarea amplasamentului la parametrii initiali, urmare a interventiilor la reteaua publica de apa si gaz, si nerespectarea obligatiilor legale ale proprietarilor de imobile monumente istorice.

In aceeasi perioada, 3 – 21 octombrie, au fost acordate si 43 de somatii. Cele mai multe, 22, au fost emise pentru salubrizarea si imprejmuirea unor terenuri. Celelalte au vizat salubrizarea unor terenuri, ridicarea unor autovehicule de mare tonaj si autoturisme avariate abandonate pe domeniul public, precum si refacerea domeniului public afectat de lucrari de interventie la reteaua publica de apa.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii