ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-08-2016, ora 08:08

Iasi: Inspectorii Primariei au amendat tonetarii care expun marfa in afara spatiilor de vanzare

Articol de Cristian Amariei
In perioada 8-19 august, Serviciul Corp Control Primar a intocmit 37 de procese verbale de contraventie. Valoarea totala a amenzilor acordate a fost de 27.300 lei. Cele mai multe amenzi, 22, au fost acordate pentru expunerea marfurilor in afara spatiilor de vanzare. Suma totala a amenzilor la acest capitol a fost de 11.000 lei.

Restul amenzilor au fost acordate pentru lipsa autorizatiilor de functionare ale unitatilor de alimentatie publica, in vederea comercializarii de produse alimentare si nealimentare sau prestarii de servicii sau nerespectarea obiectului de activitate autorizat, lipsa contractului de folosinta pentru amplasarea unei terase sezoniere, nerespectarea unor somatii de salubrizare a unor terenuri si nerespectarea unor somatii de ridicare a unor autovehicule de tonaj mare sau avariate, stationate pe domeniul public.

Totodata, au fost emise si 22 de somatii, dintre care 16 pentru ridicarea unor autoturisme avariate sau autovehicule de mare tonaj, abandonate pe domeniul public, iar restul pentru salubrizarea unor terenuri si refacerea domeniului public afectat de interventii la reteaua publica de apa si electricitate.
     
Tag-uri: iasi, inspectori, amenzi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  03.06.2017 16:06

wh0cd384292 cephalexin pills retin-a amoxil

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii