A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715942286.3567.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: In pijama, in cautarea masinii ridicate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-05-2015, ora 08:13

Iasi: In pijama, in cautarea masinii ridicate

Articol de Cristian Amariei
Patru zile a umblat in pijamale prin Iasi un barbat care si-a cautat masina disparuta. Venise la spital in stare grava si, pentru ca se simtea atat de rau, a parcat la intamplare. Cand si-a revenit, masina fusese deja ridicata. Povestea a avut pana la urma un final fericit, dupa ce pataniile ghinionistului sofer i-au induiosat pe angajatii firmei de ridicari.

Nicolae Tache a plecat miercurea trecuta de acasa, din Bacau, la Spitalul Parhon din Iasi cu dureri cumplite. Recunoaste ca nu s-a uitat foarte atent unde parcheaza.

„Eu am lasat-o in forta majora, ca aveam criza de rinichi”, spune barbatul. A doua zi a fost operat, iar dupa ce si-a revenit...

„Vineri m-am dus sa imi vad masina, ca trebuia sa plec sambata. si de unde masina? Nu mai era masina. Am intrat in panica”, spune el.

Mai grav este ca hainele barbatului erau in masina. Asa ca s-a trezit singur, doar in pijamale, intr-un oras strain. si asa a umblat aproape patru zile, in incercarea de a-si gasi masina pana cand a ajuns la politie.

„Trebuie sa intelegeti ca Politia Locala nu are cum sa va dea masina inapoi. Masina dumneavoastra nu este la Politia Locala”, i-a spus barbatului Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale din Iasi.

„Masina era parcata sub incidenta indicatorului rutier Oprirea Interzisa cu semn aditional de ridicare. Dumnealui, cu privire la acest proces verbal, are dreptul de a face contestatie”, a mai spus purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Trimis la firma care i-a ridicat masina, barbatul s-a lovit de alt refuz: nu primeste autoturismul inapoi, daca nu plateste 460 de lei.

Dupa patru ore de discutii, barbatul a plecat in sfarsit acasa, la volanul masinii. Va plati taxa de recuperare a acesteia, dar spune ca-si va cauta apoi dreptatea in justitie.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii