A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714170004.4368.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Iesean arestat dupa ce a fost prins de politisti beat la volanul unei masini neinmatriculate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
26-11-2014, ora 13:01

Iasi: Iesean arestat dupa ce a fost prins de politisti beat la volanul unei masini neinmatriculate

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 23 noiembrie, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi au oprit pentru control soferul unui autoturism, care circula dinspre Bulevardul Primaverii catre Soseaua Bucium. In urma controlului documentelor s-a stabilit ca autoturismul era condus de catre T. Narcis, de 39 ani din comuna Holboca.

Potrivit IPJ, „Din verificarile efectuate in baza de date s-a stabilit faptul ca, placutele cu numerele de inmatriculare au fost eliberate altui autoturism, decat celui oprit in trafic, cu aceeasi marca si culoare. Totodata, soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,56 mg/1 alcool pur in aerul expirat. Avand in vedere rezultatul testului, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii concentratiei de alcool in sange.

Pe numele acestuia politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de „punere in circulatie a unui auto neinmatriculat, cu numere false de inmatriculare, de catre un sofer care se afla sub influenta alcoolului.”

In urma continuarii verificarilor la data de 25 noiembrie, T. Narcis a fost retinut pe baza de ordonanta de retinere si introdus in Arestul IPJ Iasi, pentru 24 de ore, urmand ca la data de 26 noiembrie sa fie prezentat Parchetului cu propuneri legale.

Foto: citynews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii