ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-09-2014, ora 11:23

Iasi: Hoti prinsi de politisti, in urma mai multor controale

Articol de Cristian Amariei

In cursul zilei de 22 septembrie, intre orele 08:00–15:00, politistii pascaneni au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea infractiunilor de furt din locuinte, cat si pentru identificarea, aducerea la cercetari si luarea masurilor legale fata de cei care se sustrag de la cercetari.

Au fost efectuate 9 controale in locurile de interes politienesc si au fost legitimate 35 persoane. Politistii au mai verificat 14 autovehicule. De asemenea au fost efectuate controale la 8 societati comerciale (magazine de bijuterii, case de amanet etc.).

Datorita acestor controale au fost identificate si aduse la cercetari doua persoane banuite de comiterea unor infractiuni de furt din locuinta.

In urma cercetarilor efectuate, privind furtul a o suta lei si a doua telefoane mobile din locuinta persoanei vatamate I.Felicia, de 78 ani, din Pascani, fapta comisa la data de 10.01.2014, a fost identificata persoana banuita de comiterea faptei: A. Mihaela, de 31 ani, din Pascani.

Totodata, „In urma investigatiilor efectuate, privind furtul a o mie lei si a mai multor bunuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 2600 lei, din locuinta persoanei vatamate V. Jenica, de 58 ani, din municipiul Pascani, fapta comisa in noaptea de 26/27.06.2013, prin fortarea unei ferestre, au fost identificati banuitii de comiterea faptei: B.Ciprian, de 20 ani si P. N., de 17 ani, ambii din municipiul Pascani. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat persoanei vatamate, intervenind impacarea intre parti, astfel ca dosarul a fost inaintat la Parchetul de pe linga Judecatoria Pascani, cu propuneri legale.”, informeaza IPJ Iasi.

In urma actiunii desfasurate, oamenii legii au aplicat 16 sanctiuni contraventionale. Valoarea sanctiunilor aplicate este de 2460 lei.

Foto: barfadeiasi.ro


   

 
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii