ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-02-2015, ora 09:56

Iasi: Hoti de buzunare si soferi sub influenta bauturilor alcoolice, depistati de politistii locali

Articol de Cristian Amariei
In cursul zilei de 22 februarie, la ora 17.00, patrula auto de ordine publica care executa serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in Copou, a fost sesizata de o femeie, care se deplasa cu autobuzul 41 pe traseul Univ. „Al.I. Cuza” – b-dul Independentei. Aceasta le-a spus agentilor ca patru copii i-au furat telefonul si portofelul. Cei patru minori, cu varste cuprinse intre 11 si 13 ani, au fost condusi la sediul Politiei Locale. in urma controlului corporal efectuat au fost gasite bunurile sustrase.

Avand in vedere ca partea vatamata nu a dorit sa depuna plangere impotriva minorilor, acestia au fost predati parintilor, care au fost sanctionati contraventional, cu amenda in valoare de 300 lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru nesupravegherea minorilor.

La aceeasi data, in jurul orei 04.40, patrula auto din cadrul serviciului Ordine Publica-Interventie, care executa serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice pe b-dul stefan cel Mare si Sfant, s-a sesizat cu privire la un autoturism care circula cu viteza, iar la manevra de virare la stanga a existat pericolul de a acrosa un taximetru, care stationa regulamentar. in urma legitimarii conducatorului auto s-a constatat faptul ca acesta se numeste Marian E., de 28 de ani, din jud. Iasi, iar in urma testarii cu aparatul etilotest tip Dragher de catre politistii din cadrul Biroului Politiei Rutiere, acesta prezenta o alcoolemie de 0,89 mg/litru in aerul expirat.

Tot sub influenta bauturilor alcoolice se afla si conducatorul auto Gh. M., de 57 de ani, din Iasi care, in data de 20 februarie, ora 23.10, nu a oprit la semnul efectuat de politistul local, care executa serviciul de dirijare a traficului rutier in zona Doi Baieti, acolo unde se desfasurau lucrarile la ecartamentul de la liniile de tramvai. in urma testarii cu aparatul etilotest tip Dragher de catre politistii din cadrul Biroului Politiei Rutiere, acesta prezenta o alcoolemie de 0,76 mg/litru in aerul expirat.

Foto: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii