ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-08-2014, ora 10:08

Iasi: Hot de biciclete identificat de politisti

Articol de Ana-Maria Onofrei

In urma cercetarilor efectuate la data de 31 iulie, politistii din cadrul IPJ Iasi au reusit sa-l identifice pe cel care a furat in decursul lunii iulie bicicletele a doi ieseni.

Conform IPJ Iasi, „La data 19.07.2014, la ora 11:30, politistii Sectiei 6 Politie au fost sesizati de catre M. Bogdan, de 38 ani, din mun. Iasi, despre faptul ca, in perioada 19.06-19.07. 2014, persoane necunoscute, au pătruns in boxa situata la subsolul blocului de domiciliu, de unde au sustras o bicicleta, cauzand un prejudiciu de aproximativ 500 lei.”

Pe 30 iulie, politistii au primit o noua sesizare de la V. Gelu, din Iasi, despre faptul ca pe 29 iulie i-a fost furata o bicicleta asigurata de balustrada de la parterul blocului in care locuieste, prejudiuciul cauzat fiind de 500 de lei.

In urma cercetarilor, politistii l-au adus la audieri pe G. Constantin, de 35 de ani, din comuna Mogosesti, judetul Iasi, stabilindu-se ca este vinovat de comiterea celor doua fapte de furt. Fata de acesta se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de „furt calificat”.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat partilor vatamate.

Foto: portalsm.ro

     
Tag-uri: iasi, hot, biciclete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii