ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-11-2014, ora 10:15

Iasi: Grup infractional specializat in furturi din autoturisme, destructurat de politisti

Articol de Cristian Amariei
In perioada 3 septembrie - 19 noiembrie, politistii ieseni au fost sesizati cu privire la faptul ca in Iasi au fost sustrase bunuri din mai multe autoturisme, parcate in diferite zone.

Politistii au efectuat verificari si investigatii, iar in noaptea de 19 spre 20 noiembrie, au depistat si condus la sediul sectiei de politie doua persoane banuite de comiterea acestor fapte: O. Petru, de 31 ani, din Iasi si C. Petronel, de 19 ani, din Iasi, care la ora 01:40, se deplasau dinspre comuna Miroslava, spre municipiul Iasi.

In urma cercetarii efectuate s-a stabilit faptul ca in noaptea de 19 spre 20 noiembrie, in jurul orei 24:00, cei doi, prin efractie, ar fi patruns intr-un magazin din comuna Miroslava, de unde ar fi sustras produse alimentare si nealimentare in valoare de 1.500 lei, bunuri pe care le-ar fi depozitat intr-o locuinta din comuna Miroslava.”, informeaza IPJ Iasi.

De asemenea s-a mai stabilit faptul ca cei doi sunt banuiti de comiterea a 10 infractiuni de furt prin spargerea geamului de la autoturisme, fapte comise pe raza municipiului Iasi, cat si pe raza comunei Miroslava.

Pana in prezent a fost recuperat in totalitate prejudiciul in cazul furtului din magazin comis in noaptea de 19 spre 20 noiembrie, precum si bunuri sustrase din 10 autoturisme.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectilor.

Cele doua persoane au fost retinute pe baza de ordonanta de retinere si introduse in Arestul IPJ Iasi, in sarcina acestora retinandu-se savarsirea infractiunii de furt calificat.

In cursul zilei de astazi, cei doi vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

Foto: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii