ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-05-2014, ora 12:13

Iasi: Grav accident rutier provocat de un sofer baut si fara permis. Opt persoane au fost ranite

Articol de Cristian Amariei

Doua masini au fost facute praf si opt persoane au ajuns la spital in urma unui accident provocat de un sofer baut si care nu avea permis de conducere. Evenimentul rutier s-a produs miercuri seara pe DN 24C.

Soferul unui autoturism Opel, care se deplasa din Iasi spre Bivolari, a calcat mai tare pedala de acceleratie iar intr-o curba a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit in plin un Cielo in care se aflau sase persoane. In urma accidentului opt persoane au fost ranite. Mai multe ambulante au sosit imediat la fata locului pentru a prelua ranitii, unul dintre ei fiind deja in coma. Politistii rutieri au demarat cercetarile, pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestui accident grav, care a fost la un pas de a se transforma intr-o tragedie. Adevarul a iesit la iveala in scurt timp, dupa testarea cu aparatul alcooltest a soferilor implicati in accident. Acesta a aratat ca soferul autoturismului Opel se afla sub influenta alcoolului, avand o alcoolemie de 1.61mg/l alcool pur in aerul expirat si, in plus, nu avea nici permis de conducere.

Soferul care a produs accidentul s-a ales cu dosar penal, in conformitate cu prevederile OUG 195/2002 (republicata), pentru conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala din culpa.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii