A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713568054.8869.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Gala demonstrativa full contact LUPTA PENTRU DAVID
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-05-2012, ora 03:16

Iasi: Gala demonstrativa full contact LUPTA PENTRU DAVID

Articol de Cristian Amariei

Pe 30 mai, incepand cu ora 19:00, la Sala Polivalenta va avea loc prima gala caritabila demonstrativa de sporturi full contact "Lupta pentru David!".

Evenimentul este organizat de KO TEAM ( 18 masteranzi de la masterul Marketing si Comunicare in afaceri din cadrul FEAA a Universitatii Al.I.Cuza) , in parteneriat cu Asociatia HOPE, presedinte Demostene Olariu si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi prin coordonator Ciprian Paraschiv.

Gala va fi un maraton al celor mai apreciate sporturi de contact ca jiu-jitsu in combinatie cu miscari de MMA, taekwondo, spargeri in aer, box si kickboxing. Cluburile sportive Kombat Venom , Do-art , By Racovita, Eagles Taekwondo WTF si CSM Gladiatorul isi vor trimite cei mai de seama sportivi, printre care campionul national la taekwondo Narcis Serban , campionul national la box 2009 Sorin Marius Alexoaie si multi altii.

Evenimentul are ca sop strangerea de fonduri pentru David Gabriel Irimescu. Acesta s-a nascut prematur la 28 de saptamani si sufera de encefalopatie hipoischemica, paralizie cerebrala-tetrapareza spastica si altele. Sansa sa la viata o reprezinta tratamentul la o clinica din Ucraina pentru care au nevoie de 35 000 Euro.

Toate fondurile obtinute din vanzarea biletelor si din donatiile din seara evenimentului vor fi donate parintilor lui David pentru a-si continua tratamentul.

Gala va fi completata de un scurt recital al lui Iulian Canaf, un cunoscut artist iesean, finalist la emisiunea TV “Vocea Romaniei”. De asemenea, multiplul campion Ionut Iftimoaie va fi prezent la eveniment pentru a sustine o sesiune de autografe.

     
Tag-uri: KO, gala, caritate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii