A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713553691.0605.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Doua noi cladiri racordate la termoficarea centralizata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-10-2016, ora 08:12

Iasi: Doua noi cladiri racordate la termoficarea centralizata

Articol de Cristian Amariei
Veolia Energie Iasi pastreaza ritmul crescut al racordarilor la sistemul centralizat de termoficare al orasului. Inca doi clienti au ales termoficarea centralizata, fiind convinsi de avantajele oferite de aceasta solutie.

Operatorul sistemului de termoficare va furniza apa calda si caldura pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria” si pentru Sala de sport a Colegiului de Transporturi si Constructii. Siguranta a fost unul dintre cuvintele-cheie din perioada consultarilor, de ambele parti. Ambele institutii au activitati dedicate sportului si sanatatii copiilor, iar siguranta ocupantilor si protectia mediului inconjurator sunt prioritati absolute.

De asemenea, odata cu intrarea in sistemul centralizat de termoficare, atat noua cladire din cadrul Spitalului de Copii cat si sala de sport a Clubului Sportiv scolar „Anghel Saligny” vor face economii substantiale de costuri (cca 20% fata de solutia pe gaze naturale), in conditii excelente de calitate si de continuitate a furnizarii agentului termic. „Specialistii Veolia Energie Iasi au oferit o solutie tehnica ce prevede racordarea direct la magistralele de termoficare. In plus, in ambele cazuri va fi instalat un modul termic individual, complet automatizat, monitorizat non-stop din Dispeceratul nostru. Astfel, clientii obtin gradul maxim de independenta, fiecare putand decide momentul cand porneste caldura sau apa calda, in functie de specificul activitatii sale”, a declarat Ana – Maria Icatoiu, director comercial si de comunicare Veolia Energie Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  11.06.2017 23:43

wh0cd856111 buy allopurinol adalat

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii