A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714041068.8354.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Cutii de suc pline cu tigarete descoperite la Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-07-2015, ora 12:48

Iasi: Cutii de suc pline cu tigarete descoperite la Sculeni

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni/ ITPF Iasi, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit 2.140 tigarete de contrabanda pe care un barbat a incercat sa le introduca ilegal pe piata din Romania ascunzandu-le in cutii de suc si pe corp.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni/ ITPF Iasi, pentru a intra in tara, pasager intr-un autoturism inmatriculat in judetul Iasi, cetateanul roman AV., in varsta de 34 de ani,.

Pentru valorificarea unor informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia echipa comuna de control a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in cutii de suc si pe corpul tanarului, cantitatea de 2.140 tigarete de contrabanda.

Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor, in valoare de 960 lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Foto: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, tigari, contrabanda
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii