ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-05-2016, ora 09:31

Iasi Cultural Trophy, un eveniment marca Raliul Iasului

Articol de Cristian Amariei
Iasi Cultural Trophy, ajuns la editia a doua, este o competitie automobilistica pentru amatori care are ca scop promovarea obiectivelor culturale si turistice ale orasului. Totodata, prin aceasta actiune a Clubului Sportiv XS Motorsport Iasi, organizator al Raliului Iasului COTNARI, campion la organizare in Campionatului National de Raliuri in anii 2014 si 2015, se doreste responsabilizarea participantilor la traficul urban.

La Iasi Cultural Trophy poate participa orice posesor al unui permis de conducere valabil, cu autoturismul inmatriculat, cu toate avizele de circulatie pe drumuri publice la zi (ITP, RCA si vignieta valabile). intrecerea se va desfasura pe parcursul a doua zile. Vineri seara, pe 27 mai, va avea loc prezentarea echipajelor, pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant. A doua zi, sambata, 28 mai, vor avea loc cele doua probe, cea urbana, care consta in parcurgerea unui traseu de aproape 45 km si SuperSpeciala Rapa Galbena, ceea ce reprezinta una dintre surprizele pregatite de organizatori concurentilor. O alta surpriza este regruparea de la Palatul Culturii, prilej cu care participantii vor vizita monumentul simbolic al Iasului.

„IASI Cultural Trophy by COTNARI s-a bucurat de un real succes la prima editie si bineinteles ca ne dorim sa devina un concurs traditional. Anul acesta am pregatit doua surprize frumoase. Una este vizitarea Palatului Culturii dupa parcurgerea traseului urban, iar cea de-a doua este organizarea SuperSpecialei pe Rapa Galbena, locatie unde se intrec si pilotii la Raliul Iasului Cotnari si este considerata Monte Carlo al Romaniei. Vrem astfel sa le oferim participantilor sansa de a se simti precum echipajele de raliuri. Diferenta e ca lor nu le este permis sa parcurga traseul cu viteza, mai ales ca proba urbana se va desfasura in trafic deschis.” a declarat Dan Codreanu, presedintele clubului organizator, XS Motorsport Iasi.

Dupa SuperSpeciala, dar inaintea festivitatii de premiere, participantii si spectatorii vor putea urmari demonstratii ale pilotilor de raliuri din zona Moldovei, care au promis ca vor face spectacol.

Iasi Cultural Trophy este organizat de XS Motorsport Iasi si Primaria Municipiului Iasi, cu sprijinul Companiei Cotnari. Masina oficiala a competitiei este Ford, prin dealerul ATI Motors Holding Iasi. Toti participantii vor primi premii din partea organizatorilor si partenerilor competitiei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  14.02.2017 04:23

wh0cd62711 Atarax elimite amex prednisone

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii