A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713863118.6032.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Conferinta internationala - „Viitorul Aviatiei in Europa de Est”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-11-2014, ora 14:08

Iasi: Conferinta internationala - „Viitorul Aviatiei in Europa de Est”

Articol de Cristian Amariei

Conferinta internationala pe tema aviatiei „Viitorul Aviatiei in Europa de Est” va avea loc in intervalul 19-20 noiembrie la Iasi. Organizatorul conferintei este o companie privata, IC Aviation, care impreuna cu parteneri locali organizeaza evenimente specializate in domeniul aviatiei, in diferite tari.

Cu aceasta ocazie la Iasi vor veni participanti din toata Europa de Est si nu numai dar si invitati sau speakeri ce vor prezenta informatii de maxim interes pentru acest domeniu de activitate: reprezentanti ai companiilor aeriene, ai furnizorilor de echipamente sau servicii specifice, consultanti. Evenimentul se adreseaza atat aeroporturilor cat si altor organizatii interesate in a dezvolta colaborari in domeniile specifice aviatiei: dezvoltarea de rute, turism, dezvoltare regionala, transport si conectivitate, securitate aeroportuara, protectia mediului, accesarea de finantari nerambursabile si asa mai departe.

Este o ocazie pentru Aeroportul Iasi de a continua promovarea noii infrastructuri de miscare in prezenta marilor jucatori din industria aeronautica dar si promovarea obiectivelor economice, turistice si de conectivitate ale judetului dar si ale Moldovei in general. De aceea, multumim Consiliului Judetean pentru sprijinul acordat in participarea la o conferinta internationala in propriul oras. Alaturi de Asociatia Aeronautica Romana, am facut toate diligentele ca acest eveniment sa aiba loc la Iasi, unde avem o importanta ocazie ca marii jucatori sa cunoasca potentialul imens al Aeroportului Iasi.” a declarat Marius Bodea, presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

IC Aviation anunta prezenta unor delegatii din partea Ryanair (Kate Sherry, Deputy Director Route Development), Wizzair, Menzies Aviation, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Autoritatea Aeroportuara din Lituania - Lithuanian Airports Authority (Jurate Baltrusaityte, Commercial Director), Prague Airport and Czech Airlines(Michal Pozar, Member of Board), Aeroportul din Vilnius(Mangirdas Sapranauskas – Head of Aviation Services), Aeroportul Baia Mare, Aeroportul Arad si altele.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii