ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-11-2014, ora 09:48

Iasi: Competitie pentru copii, in cadrul „Scolii Mobile Interetnice”

Articol de Madalina Irimia

Asociatia Salvati Copiii Iasi impreuna cu Inspectoratul Judetean de Politie Iasi,oraganizeaza marti, 4 noiembrie, competitii sportive dedicate copiiilor din comuna Grajduri, incepand cu ora 11.00.

Derulate sub sloganul “Culori diferite, un singur joc”, evenimentele organizate in cadrul proiectului Scoala Mobila Interetnica”, urmaresc ca prin participarea copiiilor romi si ne-romi sa se promoveze toleranta si relatiile interetnice pozitive in comunitate.

Programul dupa care vor fi desfasurate evenimentele, este urmatorul:

- Incepand cu ora 11.00, pe terenul de sport al Şcolii gimnaziale Grajduri, se va desfasura mini – campionatul de fotbal intre echipele de copiii ale satelor din comuna Grajduri;

- Iar de la ora 14.00 – va incepe maratonul copiilor pe segmentul din drumul comunal DC6 - strada Garii Principale, delimitat de strada Garii si DJ 248, pentru doua categorii de varsta: 10-12 ani – 500m, respectiv 12-15 ani – 900m.

Pentru buna desfasurare a competitiilor, organizatorii s-au bucurat de intreg suportul autoritatilor locale, in special de implicarea cadrelor didactice din unitatile de invatamant ale comunei.

Foto: radioiasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
KennethSpeno,  12.09.2017 23:15

cialis online cialis prescription

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii